20/04/2021

Предсједник Републике Српске госпођа Жељка Цвијановић учествовала на онлајн Међународној конференцији „Солидарност и сарадња – Жене лидери и свет после пандемије“

Предсједник Републике Српске госпођа Жељка Цвијановић учествовала је данас на онлајн Међународној конференцији „Солидарност и сарадња – Жене лидери и свет после пандемије“, коју је организовало Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије.
Предсједница Цвијановић, овом приликом, захвалила је организатору  на позиву за учешћe на конференцији, а посебно министру Зорану Ђорђевићу који je препознаo тему око које се морају сви окупљати, нагласивиши потребу јачања заједништва и солидарности.

Предсједница Републике је оцијенила да је ова конференција добра прилика за размјену информација, искустава и премјера добре праксе у рјешавању кризе изазване пандемијом.

У свом обраћању, предсједница Републике је истакла да је ова година с правом проглашена годином солидарности, јер је вријеме пандемије учинило друштво рањивим, те показало да солидарност мора да постоји у сваком погледу и на сваком нивоу.

Овом приликом, предсједница Цвијановић упутила је ријечи захвалности свим женама, посебно у здравственом сектору,  које су својом несебичним и пожртвованим радом и залагањем дале  велики  допринос у превазилажењу овог великог и изазовног проблема.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *