20/04/2021

Ћосић: Подршка за младе спортисте

Предсједник Џудо клуба „Лунако“ Источно Ново Сарајево, г-дин Миодраг Ковачевић и г-дин Срђан Сикираш, посјетили су данас Општину Источно Ново Сарајево, и разговарали са начелником општине г-дин Љубишом Ћосићем, те овом приликом изразили захвалност на подршци и одличној сарадњи.

Током данашње посјете потписан је Споразум који се односи на бесплатан упис за дјецу из категорије социјално угрожених, Удружења „Четири плус“, Предшколске установе „Патријарх Павле“, и Удружења „Вратите нам осмијех“.

"Драго ми је прије свега као човјеку па онда и као представнику локалне заједнице на оваквим акцијама социјално одговорних појединаца и организација. Као начелник општине са задовољством подржавам сваку акцију која је за добробит наших најмлађих суграђана. Тренирао сам џудо као дјете и на тај начин знам колико је спорт значајан за правилан физички и ментални развој дјетета у младости. У наредном периоду наставићемо сарадњу са џудо клубом Лунако." казао је Ћосић.

"Ми као клуб свјесни смо одговорности према локалној заједници и нашим најмлађим суграђанима који не требају да осјете посљедице лоше финансијске ситуације изазване вирусом-корона. Џудо клуб "Лунако" иако млад клуб обезбиједио је уз помоћ начелника Ћосића одличне услове за тренирање дјеце. Уз подршку начелника и општине Источно Ново Сарајево која нам је обезбиједила квалитетну салу, обезбиједили смо бесплатно тренирање и бесплатан превоз дјеце. Да би приближили џудо спорт дјеци и омладини са наше општине у наредном периоду за дјецу смо припремили још низ погодности. Позивам све наше најмлађе суграђане који имају жељу да се опробају у џудо вјештинама да нам се придруже. " казао је Ковачевић

"Трудићемо се и у наредном периоду да обезбиједимо средства за несметано функционисање џудо клуба. Ова одлука о укидању плаћања чланарине за 2020. годину биће на снази и у 2021. години за коју смо већ у једном дијелу и обезбиједили буџет. Трудићемо се и да у наредном периоду обезбиједимо финансијска средства и на тај начин обезбиједимо трајно бесплатну чланарину и бесплатан превоз за све наше чланове. Сва дјеца и њихови родитеље са нашег подручја су добро дошли, врата нашег клуба су увјек отворена за све наше суграђане које овом приликом позивам да нам се придруже и постану дио нашег клуба." казао је Сикираш

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *